Home KRYESORE Në Kukës bie bora e parë?

Në Kukës bie bora e parë?

Gjalica e Koretniku, dy malet që rrethojnë Kukësin u zbardhën nga bora, duke i thënë lamtumirë vapës përvëluese të kësaj vere të tejzgjatur dhe pa reshje. Edhe pse mund të duket e parakohshme, kjo borë është sinjal i një stine dimri të acartë, e që në verilindje zbret më herët se në zonat e tjera. Bora zbriti deri në lartësinë 1800 metra mbi nivelin e detit, duke ndërprerë edhe reshjet e shiut që përfshinë rajonin këtë javë.

Share: