Home KRYESORE Kjo vile prej 500.000 euro është e një gjyqtareje ne Korçe?!

Kjo vile prej 500.000 euro është e një gjyqtareje ne Korçe?!

Në momentin kur flitet shumë për reformën në drejtësi, në rrjet qarkullojnë foto nga kjo vilë super luksoze që pretendohet se i përket një gjyqtareje në Korçë. Mësohet se restaurimi i vilës ka prekur nje shifrën te perafert me 500 mijë euro dhe se tani ajo e ka në përdorim katin e parë për restorant, ndërsa të tretin për lokal, sikurse shkruan portali CityNews.al. Gjyqtarja së cilës i atriubuohet kjo pasuri është kryetarja e Gjykatës së Apelit të Korçës, Entela Prifti, bashkëshorti i së cilës është drejtori i Ujësjellësit të Korçës, Petrit Tare thotë po i njëjti portal

Share: