Home KRYESORE Sinani replikon me Ali Ahmetin

Sinani replikon me Ali Ahmetin

“Erërat e forta, furtunat, pavarësisht sa të mëdha të jenë kur bien mbi shkëmbi, shkëmbin nuk e dëmtojnë por shkëmbin e zbukurojnë e bëjnë me të fortë” kështu e nisi lideri i BDI-së Ali Ahmeti sonte në takim para tetovarëve duke shpalosur projektet e realizuara nga BDI-ja. Menjehere profesori dhe publicisti ARSIM SINANI ka replikuar me kete deklarate duke thene: JENI SHKËMB I PËRPUNUAR NË SKOPJE 2014. Profesori dhe njohësi i problemeve të shqiptarëve të IRJ të Maqedonisë, pas takimit në Tetovë i ka replikuar liderit të BDI-së shkurt:”Jeni shkëmb i përpunuar në projektin Skopje 2014″ projet per te cilin eshte debatuar shume publikisht per dimensionin vetem maqedonas qe ka dhe shifrat e medha te parave te shpenzuara.

Share: