Home KRYESORE Debat mes Alfred Pezës dhe Arta Dades

Debat mes Alfred Pezës dhe Arta Dades

Marrëdhëniet jane qartazi te tensionuara mes grupimesh brenda në PS. Herë pas herë, deputetet nxjerrin edhe në publik mosmarrëveshjet dhe kete e bejne te mundur kamerat e shumta.

Alfred Peza, mbështetës i flaktë i Edi Ramës, ka ironizuar kryetaren e Komisionit Arta Dade, e cila së fundmi ka mbajtur publikisht anën e Ben Blushit.

Kryetarja e Komisionit, Arta Dade i uroi mirëseardhjen, por kjo u shoqërua me batuta jo fort të zakonta për të tilla ambiente, deri madje në nënkuptime erotike te cilat parimisht nuk duhet te behen ne institucionin e parlamentit

Ja dialogu Dade­Peza

Arta Dade: Z. Peza, ju falënderoj për pjesëmarrjen. Bëtë shumë mirë që erdhët, që të rregulloni pak situatën. Shiko si ishim bërë këtu, vetëm femra. Z. Balla ishte i vetmi…

Alfred Peza: Besoj që biem të gjithë dakord që unë dhe kolegu Balla kemi kapacitetet për të përballuar dhe kompensuar situatën.

Arta Dade: Joooo. Nuk besoj të jeni aq të fuqishëm!

Alfred Peza: Epo tani, me provë është kjo punë!

Share: