Home KRYESORE Kush? Ne mikpritësa?

Kush? Ne mikpritësa?

Nga Artan Fuga

Kush? Ne mikpritësa?

Pickomëniiiii se mos jam në ëndërr!

Shifeni more mirë veten!

Uuuu pika ne!!! Ashtu na duket e i kemi mbush mendjen vetes nga përrallat që i tregojmë vetvetes që kur ishim bebe.

Na ishte njëherë një babë që kishte tre djem…

Ne rrjepim njeri tjetrin, jo më të huajt e varfër dhe të dobët që kalojnë poshtë ballkonit tonë e që i pështyjmë në kokë thjesht për zbavitje.

Provoni t’i hapni derën një lypësi dhe duroni të qendrojë në korridorin e kotecit tuaj vetëm një natë…

Provoni të përmbyteni, dhe shikoni sesa ata që janë në të thatë e nuk u janë lagur mbathjet akoma do t’u sjellin dele, djath, qumësht…

lesh sh sh sh !

Farë kosi!

Të fortit që kalon nga lagja jonë, qoftë alien-ufo, qoftë i huaj, qoftë kinez, turk, rus, pra dora jonë, i përulemi dhe i ofrojmë cigare, birra e çfarë të kemi në xhepa.

Po edhe atij me hilé po hë, i themi na jep ndonjë mendim si ta kemi drejtësinë, por sa për t’u tall me te e per te fituar kohe, sepse ne duam të vjedhim, zhvasim, piratojmë.

Drejtësi ne?

U pikaaaaaa ! Pickomëniiiii!

Ne jemi ose vjedhës ose të vjedhur.

Share: