Home KRYESORE Anëtarësime te reja ne AK

Anëtarësime te reja ne AK

Sipas Aleancës Kuqezi jane 250 studentë qe jane antarësuar dhe i jane bashkuar familjes politike të Aleancës Kuqezi. “Ata janë fringo te rinj në rithemelimin e Forumit Rinor të Tiranës patriotike. Kreshnik Spahiu ndau 250 karta antarësimi studentëve nga Tirana dhe i përfshiu ata në lëvizjen “KuqeZi me plisa, të largojmë këta pisa” Shkruhet ne nje komunikate shtypi te AK-se. Duket se kohët e fundit Aleanca KuqeZi po shënon rritje në numër dhe është bërë më aktive kundër qeverisë Rama.

Share: