Home KRYESORE Foto, Koco Kokedhima prane Enver Hoxhes

Foto, Koco Kokedhima prane Enver Hoxhes

Emisioni STOP në Tv Klan, ka publikuar këtë mbrëmje për herë të parë fotot e deputetit të Partisë Socialiste Koço Kokëdhima, i njohur siç atij i pëlqen  ta quajnë Deputeti i Popullit, me ish-diktatorin Enver Hoxha. Siç duket edhe nga fotot Kokëdhima i cili duhet të ketë qenë me të rinj të tjerë komunistë, shfaqet me një portret të gëzuar pranë shokut Enver Hoxha. Kokëdhima është kritikuar shpesh për oratorinë e tij, që thuhet të jetë imitim i ngjashëm me mënyrën si Enver Hoxha, fliste në publik dhe ai duket ka qene sekretar rinie i qytetit te Fierit.

Share: