Home KRYESORE Me Ermira Mehmetin sigurisht

Me Ermira Mehmetin sigurisht

Nga Flutura Acka

Nje grua si ti, eshte gur ne thember, e dashur!

Merru leje ketyre te web-eve sa here te perdoresh biologjine tende. Ti, dhe te gjitha ne qe heshtim. Nese eshte I vertete ai regjistrim, dhe qe e dyshoj shume: Te jesh e sigurte, te ka pergjuar mirefilli nje shqiptar I shitur, dhe transkrimptimim po nje shqiptar I shitur e ka bere. Prandaj vene punet tona vaj ketu, ne Kosove dhe tek ju ne Maqedoni, se “shefin nen pantallona”, burrat tane shqiptare e kane shpesh ne balle. Dhe keshtu I bejne edhe punet e shtetit.

U kenaqen tani? Le te shkojne te marrin honorarin tani te maqedonasi, e ka te larte pagesen kete here, sikurse qellimin!

Share: