Home KRYESORE Nishani liron nga detyra Besiana Kadare e Kujtim Xhanin

Nishani liron nga detyra Besiana Kadare e Kujtim Xhanin

Presidenti i Republikes z. Bujar Nishani lirin nga detyre dy ambasadore.

Besiana Kadare lirohet nga detyra e kryediplomates pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Edukimin, Shkencën dhe Kulturën (UNESCO). Besiana eshte vajza e shkrimtarit te njohur Ismail Kadare.

Po ashtu Kujtim Xhani, nuk do të jetë më ambasador në Republikën Popullore Demokratike të Koresë, në Republikën e Koresë dhe në Republikën Socialiste të Vietnamit

Share: