Home KRYESORE Voton Fatos Nano…!

Voton Fatos Nano…!

Ylli Dylgjeri godet edhe ketë radhe me sarkazmen e tij elegante. Ndërsa te gjitha televizionet informative nuk bejne gje tjeter vecse tregojne votimin e referendumit te partisë socialiste ai ne statusin e tij shkruan: Voton dhe Fatos Nano… dhe me tej vazhdonç

“Në një kohë kur mbarë publiku pas miklimeve në Kongresin e PS nga Kryetari Rama, pret qe Z. NANO të shprehet pro votimit të të Gjatit; Nano shkruan: Votoni Arben Gjatën për Rektor të UMT!…

fatos nano per arben gjaten

Share: