Home KRYESORE Belgjika në alarm, dy avionë të nisur drejt Brukselit lëshojnë alarm për...

Belgjika në alarm, dy avionë të nisur drejt Brukselit lëshojnë alarm për bombë

Alarm për bombë në dy avionë të drejtuar drejt Brukselit. Lajmi publikohet nga rrjeti televiziv publik Rtbf. Alarmi është konfirmuar edhe nga autoritetet. “Është një kërcënim relativisht i lartë”-tha prokuroria. Alarmi për bombë ka rënë në dy avionë të drejtuar drejt aeroportit Zaventem. Konfirmimi vjen edhe nga Belgocontrol. Në aeroport ndodhen shërbimet e emergjencës. Një kanal i lidhur me ISIS në rrjetin Telegram ka bërë apel për “ujqerit e vetmuar” që të sulmojnë Europën dhe në veçanti Belgjikën e konsideruar si target./Lapsi.al

Share: