Home KRYESORE Nje model qe politikanet te mos genjejne!

Nje model qe politikanet te mos genjejne!

Nga Mentor Kikia

Një model se si të mos i lëmë politikanët të vazhdojnë të na gënjejnë

Ne akonhemi nga cdo qeveri, parlament dhe kryetar bashkie se na gënjejnë. Na bëjnë premtime vetëm për të marrë votat dhe pastaj zhduken. Dhe kemi pafund prova për të thënë se kjo është e vërtetë. Por, nëse ne nuk i mbajmë shënim ato që na premtojnë dhe nuk u kërkojmë llogari atyre që na bëjnë premtimet, atëherë ata kanë të drejtë të na gënjejnë.

Ja psh, cfarë u ka premtuar kryetari i bashkisë së Tiranës banoëve të Pezës në fushët.

“UnëMonitoroj” – është një faqe që u mundëson banorëve të bashkive Tiranë, Vlorë, Elbasan dhe Lezhë tua numërojnë premtimet kryetarëve të bashkive të tyre dhe tua tundin saherë tu dalin përpara. Por është edhe modeli se si ne mund tu kërkojmë llogari në tërësi atyre që zgjedhim, në cdo nivel.

Jeni të lutur ta përhapni këtë faqe, duke i bërë Like, e duke e sygjeruar. Nuk më intereson numri i Likeve-ve por ndërgjegjësimi i shqiptarëve që mashtrohen edhe kur u premtojnë urë aty ku nuk ka fare lumë.

Premtimet Pezë

Share: