Home KRYESORE Arbëreshët festojnë fitoren e Gjergj Kastriotit kundër turqve edhe pas 6 shekujve!

Arbëreshët festojnë fitoren e Gjergj Kastriotit kundër turqve edhe pas 6 shekujve!

Mrekulli shqiptare, e pabesueshme që gjashtë shekuj pa ndal kremtojnë fitoret e betejave të Gjergj Kastriotit!

Kaluan 600 vite, dhe Arbëreshët në Itali vazhdojnë çdo vit festimet për fitoret e betejave të Gjergj Kastriotit! Ndiqeni deri në fund, sepse ia vlen të shikohet!

Share: