Home KRYESORE Dritare.net: Ja ninistrat qe ndryshohen nga Rama – Meta

Dritare.net: Ja ninistrat qe ndryshohen nga Rama – Meta

RAMA META

Dreka Rama – Meta nuk ka qenë një drekë e zakonshme, por vendimtare për disa Ministri, për të cilat është rënë dakord të ndryshojnë.

Sipas burimeve të dritare.net, Rama dhe Meta kanë rënë dakord që Luan Rama të zëvëndësojë Saimir Tahirin, i cili kalon te drejtësia, ministria më vendimtare për Ramën, pas kalimit të refornës në drejtësi.

Sokol Dervishi, një prej njerëzve më të afërt të Metës, zëvendëson Mimi Kodhelin. Ndersa energjitikën e merr PDIU. Ende nuk është mbyllur kalimi i Petrit Vasilit në krye të Ministrisë së Shëndetësisë. Por nga sa duket, shumë shpejt do të kemi një kabinet Rama 2. /dritare.net

Share: