Home KRYESORE Mimoza Hafizi: Qytetaret po e mirepresin partine tone te re

Mimoza Hafizi: Qytetaret po e mirepresin partine tone te re

Nga Mimoza Hafizi

Kam kaluar dy ditë inkurajuese mes qytetarësh vlonjatë e gjirokastritë, të cilët kërkojnë, mbështesin e frymëzojnë forcën tonë të re politike.

Kam takuar mësues e gazetarë, pedagogë e nxënës, sipërmarrës biznesi, të rinj e pensionistë, profesionistë të lirë, njerëz të punës së ndershme, qytetarë të thjeshtë e pa histori politike, burra e gra që e neverisin politikën si trampolinë përfitimi vetjak.

Kam shkëmbyer ide për aksion me shqiptarë që sfidojnë pesimizmin e mungesën e shpresës që na ka mbërthyer, me vizion e besim për të ardhmen e këtij vendi, me miq që e refuzojnë këtë klasë politike, këtë sistem të degraduar që në dekada ka penguar progresin e Shqipërisë.

Kam ndarë qëllimin dhe parimet kryesore të Nismës sonë me qytetarë që janë të gatshëm të bëhen pjesë e një lëvizjeje politike njerëzish të lirë e të barabartë, lëvizjeje politike që ve Shqipërinë mbi Partinë.

Miq të nderuar,
gjithsecili që dëshëron të jetë pjesë e kësaj Nisme, mund të kontaktojë me sms në 0685349519.

Share: