Home KRYESORE VIDEO/ Rama për plerat i patundur: Mos dëgjoni sharlatanët e medias dhe...

VIDEO/ Rama për plerat i patundur: Mos dëgjoni sharlatanët e medias dhe opozitës

Kryeministri Edi Rama vazhdon me te tijen. Ai ka publikuar një tjetër video si çdo të diel në orën 17.00 ku i është rikthyer sërish ligjit të miratuar për importin e mbetjeve duke mos lënë mënjanë akuzat për opozitën dhe vecanerisht median. Sipas tij ata po helmojnë opinion publik, jo importi i mbetjeve qe do e pastroi Shqiperine….

Share: