Home KRYESORE Artan Hoxha brenda magazinës me hashash për “eksport” (VIDEO)

Artan Hoxha brenda magazinës me hashash për “eksport” (VIDEO)

Gazetari investigativ i “News24”, Artan Hoxha pas zbulimit të parcelave me kanabis sjell për herë të parë pamje të një magazine ku thahet kanabisi. Gazetari ironizon dhe thotë se kjo sasi po bëhet gati për t’u eksportuar jashtë Shqipërisë.

“Korr, shi, magazino pa firo,…Prodhimi i ri per eksport eshte gati, prandaj jemi kaq konkurent serioz ne BE….”,- shkruan ai nderkohe qe ne ekranin e 24 News paralajmeroi reportazhin e BBC duke thene se gazetaret anlgez nuk mjaftohen me rezultat qe sjell policia ata duan te shkojne atje ku prodhohet kjo industri .

Video:
Share: