Home KRYESORE Çuditë shqiptare vazhdojnë ne Bruksel

Çuditë shqiptare vazhdojnë ne Bruksel

Nga Sadedin Celiku

Mesazhi i Partise Demokratike per mos hapjen e negociatave me Bashkimin Europian është një qëndrim i papranueshem pse jo dhe antishqiptar.

Amendamenti i Partisë Demokratike,i propozuar përmes zotit Aldo Bumçi dhe i frymëzuar nga politika e vjetër dhe e konfliktit e Sali Berishës është në kundershtim te hapur me interesat e Shqiperise, popullit shqiptar,pse jo dhe i kombit shqiptar.

Nuk është hera e parë që ndodhi të tilla të sposorizohen nga njerëz qe jane mesuar me konflikt,kane perfituar nga konflikti dhe kane shpetuar nga ndeshkimi fale kesaj politike.E njejta gje ka ndodhur ketu e nje vit me reformen ne drejtesi,reformen ne arsim apo ne reformen territoriale.

Qëndrimi i deputetes e zonjes Mailinda Bregut per hapjen e negociatave është mjaft dinjitoz dhe në koherence te plotë me pozicionin qe ajo ka patur si Ministre e Integrimit,kryetare e komisionit te integrimit si dhe me luften e perpjekjet e saj per integrimin e Shqiperise ne strukturat euroatlatike.

Interesat e Shqiperise dhe te popullit shqiptar duhet te dalin mbi interesat e dites e te politikes se keqe dhe antikombetare.