Home KRYESORE Sejdarasi i ben me dije Erion Veliaj situaten e autobuzeve ne Tirane…

Sejdarasi i ben me dije Erion Veliaj situaten e autobuzeve ne Tirane…

Ekonomisti dhe gazetari Bardhi Sejdarasi sot ne profilin e tij FB shkruan per situaten aspak te ligjshme dhe komode te trasnportit urban ne kryeqytet. Kjo ndodh ndersa trafiku i makinave eshte ne kaos per shkak te punimeve te bashkise se z. Veliaj…

Ja statusi i plote i Sejdarasit:

Për kryetarin Veliaj! 30 minuta kaluan duke pritur urbanin e Tiranës! Do presim akoma. Bileta është 40 lekë, e indeksuar me inflacionin! Agjencia e Konsumatorit e Bashkisë i ka vënë gjoba çdo ditë kompanisë që menaxhon Unazën?! Si nuk shoh asnjëherë një inspektor të Bashkisë të monitorojë transportin urban të metropolit?! Pozitive është që kryetari iu përgjigjet SMS-ve. Vetëm kaq?!?!

Share: