Home KRYESORE Janullatos uron për Krishtlindje: Mposhtni arrogancën (VIDEO)

Janullatos uron për Krishtlindje: Mposhtni arrogancën (VIDEO)

Kryepeshkopi i Kishës Ortodokse të Shqipërisë, Anastas Janullatos ka shpërndarë përmes një videoje mesazhin e tij të urimit me rastin e festës së Krishtlindjes.

Ajo qe dallon në mesazhin e Tij eshte titulli “Mposhtja e arrogancës” qe percjell edhe filozofine e ketij mesazhi, Kryepeshkopi Janullatos i bën thirrje qytetarëve të tregohen tolerantë dhe të përulur dhe të shmangin konfliktet.

Më poshtë video-mesazhi.

Video:
Share: