Home KRYESORE LAJM I FUNDIT / SHKUP: Ziadin Sela dhe Kreshnik Spahiu binjakëzojnë Aleancat

LAJM I FUNDIT / SHKUP: Ziadin Sela dhe Kreshnik Spahiu binjakëzojnë Aleancat

LAJM I FUNDIT / SHKUP: Ziadin Sela dhe Kreshnik Spahiu binjakëzojnë dy Aleancat KuqeZi & Shqiptare. Qindra aktivistë kuqezi i bashkohen në Maqedoni Aleancës. Pritet një qeveri e re dhe e gjerë mbarë shqiptare. Kreshnik Spahiu kerkon bashkimin e faktorve shqiptar. Objektivi: Për 4 vitet e ardhshme për herë të parë një kryeministër shqiptar dhe Shkupi të flas shqip! Proud to be albanian

Share: