Home KRYESORE Ku jeni, o pushtetarë, opozitar, medie e shoqëri civile?!

Ku jeni, o pushtetarë, opozitar, medie e shoqëri civile?!

Nga Fadil Maloku

Indiferenca, e qëllimshme(!)dhe heshtja e çuditshme (!) e qeverisë, s’bashku me opozitën dhe shoqërinë civile kosovare, ndajë zgjedhjeve të Serbisë (që po mbahën në 90 vendvotime, të asaj që po na thonë se është “tokë e Kosovës!), po dëshmojnë përveç, naivitetit fëmijëror për shtetësi, pra një lloj indolence naive e meskine institucionale, edhe një papjekuri të pashembullt (!), se; nuk jemi as shtet, as sovran e as demokratik!!!

Turpi, brira nuk ka????!

Share: