Home KRYESORE Integrim në NATO e BE? Rusia ka tjetër ofertë për Maqedoninë

Integrim në NATO e BE? Rusia ka tjetër ofertë për Maqedoninë

Ambasadori rus në BE, Vlaimir Çizov nuk suprizon kur ka deklaruar se vendi i tij i madh mund të ofrojë alternativë për Maqedoninë, Ballkanin Perëndimor apo qoftë ndonjë vend tjetër.

Sipas ambasadorit rus gjithmonë ka alternativë tjetër nga  ato integrimet euroatlantike, te pakten sic transmeton INA, duke cituar portalin euroaktiv.

Ne fakt, duke folur për zgjedhjen e Talat Xhaferit si krye-parlamentar ne Maqedoni, Çizov vlerëson se kjo përbën shkelje të qartë të rregullores dhe ligjeve në Kuvendin e Maqedonisë dhe jo rasteisht ai lavdëron presidentin Gjorgje Ivanov, për mbrojtjen e Kushtetutës, edhe përkundër presioneve nga Perëndimi…

Share: