Home KRYESORE Mesila Doda i përgjigjet LGBTI flake për flake:

Mesila Doda i përgjigjet LGBTI flake për flake:

Mesila Doda iu përgjigj thirrjes së LGBTI, që komuniteti gay të mos e votojë pasi e cilësoi atë si homofobe, sëbashku me tre deputetë të tjerë (kliko linkun poshtë).

Deputetja e PDIU deklaroi se nuk e dëshiron votën e komunitetit LGBTI, pasi e falenderoi për sinqeritetin.

“Sot komuniteti LGBTI më shpalli zyrtarisht armike dhe se nuk do kisha asnjë votë, i falenderoj për sinqeritetin dhe u them nuk e dua votën tuaj, por kërkoj votën e kujtdo që mendon se familja tradiconale është e para.” – deklaroi Mesila Doda gjatë një takimi që PDIU zhvilloi në pallatin e sportit “Asllan Rusi” në Tiranë.

Share: