Home KRYESORE Ora 14:30/ Bie pak PS, këto janë mandatet për secilën forcë politike...

Ora 14:30/ Bie pak PS, këto janë mandatet për secilën forcë politike në vend

Numërohen 2793 nga 5362 kuti në rang kombëtar. Nga numërimi i më shumë se gjysmës së kutive, rezulton se Partia Socialiste ka 48,90% të votave, pra 73 mandate. PD 28,74%, 43 mandate, LSI 14,70%, 19 mandate, PDIU 14,70%, 4 mandate dhe PSD 0,72%, 1 mandat

Mandatet: PS 73, PD 43, LSI 19, PDIU 4, PSD 1…

Share: