Home KRYESORE Ja 6 ministrat e PS që mbeten jashtë qeverisë

Ja 6 ministrat e PS që mbeten jashtë qeverisë

Mimi Kodheli nuk do të drejtojë më Ministrinë e Mbrojtjes dhe për të cilën, Rama tha se do të ketë një post të rëndësishëm në grupin parlamentar…

Pas saj janë edhe katër zonja të tjera si dhe Eduard Shalsi.

Ministrat që mbeten pa post:

Mimi Kodheli– ish ministre e Mbrojtjes

Milva Ekonomi– ish ministre e Ekonomisë

Eglantina Gjermeni– ish ministre e Zhvillimit Urban

Milena Harito– ish ministre e Shtetit për Inovacionit

Ermonela Felaj– ish ministre e Shtetit për marrëdhëniet me Parlamentin

Eduard Shalsi– ish ministër Shteti për Cështjet vendore

Share: