Home KRYESORE Foto/ Mësuesja hap këmbët dhe tregon…gjimnazistëve gjithçka…

Foto/ Mësuesja hap këmbët dhe tregon…gjimnazistëve gjithçka…

Në institucionet shqiptare, ku përfshihen edhe shkollat ka një kod veshje, i cili duhet respektuar. Por disa foto të ardhura në JOQ.al tregojnë se një mësuese në Lushnje nuk ka dashur t’ia dijë fare për kodin e veshjes.

Nxënësi që ka nisur fotot ka shkruar: Shikoni si na vjen zysha në mësim tek shkolla mekanike në Lushnje. Edhe ta kemi mendjen në mësim ne, kur kjo hap këmbët dhe na i tregon të gjitha.

Në vende si Franca apo Gjermania nëse një mësuese do të shkonte në një gjimnaz e veshur në të tillë mënyrë jo vetëm që do të pushohej nga puna, por edhe do të ndiqej penalisht.

Ama të tilla situata në vendin tonë janë të rëndomta, mjaftojmë të kujtojmë këtu fjalorin e deputetëve apo paradat e modës para faltores së parlamentit e zonjave deputete. Çdo ditë e më shumë po vërtetohet se institucionet shqiptare janë të kalbura nga koka.

Share: