Home KRYESORE Këshillat që femrat në moshë kanë për vajzat e reja, duhet t’i...

Këshillat që femrat në moshë kanë për vajzat e reja, duhet t’i lexoni me patjetër

Femrat në moshë të re duket sikur i dinë të gjitha, dhe në momentin që arrijnë një moshë të madhe kuptojnë që në të vërtetë nuk kanë ditur asgjë. Kështu të paktën shprehen të gjitha femrat të cilat i kanë kaluar të 60-at. Nëse doni një jetë më të mirë, dëgjoni se çfarë kanë për të thënë ato.

1 – Mos kini frikë

2 – Kurrë mos hiqni dorë nga të mësuarit

3 – Vendosni një balancë mes trurit dhe zemrës

4 – Tregohuni selektivë me miqtë

5 – Kurseni para

6 – Gjeni pavarësinë

7 – Mos kini frikë nga ndryshimet dhe as nga mosha

8 – Mos ndryshoni veten

9 – Mendimi i të tjerëve nuk duhet t’ju interesojë

10 – Kini besim te vetja juaj

11 – Mos kini frikë të lini pas gjërat që ju stresojnë

12 – Mësoni të thoni jo

13 – Jetoni vetëm të paktën 1 herë

14 – Kërkoni ndihmë kur keni nevojë

15 – Regjistroni bisedat me personat e moshuar që keni afër

16 – Trajtojeni trupin si diçka që do e përdorni për shumë gjatë.

Share: