Home KRYESORE Njihuni me vajzën që nuk i lejohet të bëjë seks, arsyeja do...

Njihuni me vajzën që nuk i lejohet të bëjë seks, arsyeja do t’ju tmerrojë

Amanda Gryce vuan nga një çrregullim i rrallë, i cili i shkakton 50 vetëkënaqje në ditë. Ajo nuk mundet ta kontrrolloj këtë gjendje dhe mund t’i ndodh kur është e ulur në makinë, në kafe në dush apo edhe duke ecur në rrugë.Nuk është e këndshme, është një torturë. Kam vuajtur shumë derisa ia kam treguar familjes dhe miqve të mi”,- thotë Amanda. Mjekët e kanë këshilluar Amandën që të mos kryejë marrëdhënie sepse mund të pësojë ndonjë atak kardiak.

Image

Share: