Home KRYESORE Vasili: Trafikantët e drogës u ligjëruan sot si parti politike në pushtet

Vasili: Trafikantët e drogës u ligjëruan sot si parti politike në pushtet

Kryetari i Grupit Kuvendorë të LSI, Petrit Vasili, në një status në FB është shprehur, trafikantët e drogës u ligjëruan sot si parti politike.

Çfarë mbrojtje që po i bëhet drogës, trafikantëve e banditëve politikë si dhe të gjithë kriminelëve, pa i’u skuqur hiç faqja në mes të parlamentit. Trafikantët e drogës u ligjëruan sot si parti politike në pushtet në Shqiperi.

Share: