Home KRYESORE Video/ Zgjidhje krejt natyrale, ja kush janë 8 ushqimet që kurojnë problemet...

Video/ Zgjidhje krejt natyrale, ja kush janë 8 ushqimet që kurojnë problemet e mëlçisë

Mëlçia luan rol kyç në funksionin fiziologjik të trupit. Ajo na shpëton nga helmet e përditshme dhe ndihmon tretjen e ushqimit. Është laboratori kryesor i përpunimit të lëndës së parë. Por, mos harroni, mëlçia është një organ që fal, por ka limitet e saj! Shikoni videon per 8 ushqimet qe kurojne melcine:

Share: