Home KRYESORE Dritan Broka: Turp kush e shet voten dhe krim kush e blen!

Dritan Broka: Turp kush e shet voten dhe krim kush e blen!

Nga Dritan Broka*

Turp për ata të cilët e kanë shitur votën sepse i kanë hequr të drejtën për të folur dhe për të vendosur vetvetes, dhe krim për ata të cilët e kanë realizuar blerjen e votës…

Nuk e kuptoni por kjo rrugë ju con në shatërrim si ju blerësit por dhe ju shitësit….

NDËRGJEGJËSOHUNI NJËHERË E MIRË PARA SE TË JETË VONË SEPSE NË FUND TË DITËS SI JU TË CILËT E KENI BLERË OSE JU TË CILËT E KENI SHITUR VOTËN DO KËRKONI AZIL NË GJERMANI OSE DO EMIGRONI DIKU GJETKË…

*Autori eshte kryetar i Partia Forca Rinia

Share: