Home KRYESORE Miss-i shqiptar lë nam, e pyesin për datën e pavarësisë, shikoni përgjigjen...

Miss-i shqiptar lë nam, e pyesin për datën e pavarësisë, shikoni përgjigjen epike

Blerta Leka është vajza e cila do të na përfaqësojë këtë vit në kompeticionin e bukurisë Miss Universe 2017 në SHBA.
Edhe siç thotë ajo vetë, më e pakta që mund të dijë një miss për historinë e vendit të saj është sa të mos fëlliqet duke i bërë ndonjë pyetje.
Ajo ishte e ftuar në IN TV dhe gjatë një interviste kur moderatori i emisionit e pyeti se në cilin vit është shpallur Pavarësia e Shqipërisë, bëri një gafë të pafalashme.
Moderatori: Sa duhet të dijë një miss për historinë e vendit të saj?
Blerta: Mjaftueshëm sa për të mos i bërë ndonjë një pyetje kështu…
Moderatori: Kur është shpallur Pavarësia e Shqipërisë në ’12-tën apo në ’44-ën?
Blerta: Ëë… ‘44-ën…
Share: