Home KRYESORE Shiu ra gjithë ditën… nga James Joyce

Shiu ra gjithë ditën… nga James Joyce

Përktheu  Elona Caslli

Shiu ra gjithë ditën

ndaj, eja tek pemët e lagështa.

Gjethet akullohen në shtegun e kujtimeve.

Në shtegun e kujtimeve do të qëndrojmë pak

dhe pastaj do të ndahemi.

Eja, dashuri,

eja atje, ku unë mund të të flas

në fshehtësi.

Share: