Home KRYESORE Deputeti dhe ish ministri i jashtem i PD uron voten historike per...

Deputeti dhe ish ministri i jashtem i PD uron voten historike per gjuhen shqipe ne Maqedoni

Tritan Shehu, ish minister i jashtem i Shqiperise dhe deputet i partise demokratike uroi sot miratimin e gjuhes shqipne ne Maqedoni duke e quajtur kete zhvillim si historik dhe domethenes.

Shehu jo rastësisht kujton edhe kontributin e politikanit shume dimensional Arber Xhaferi i cili ka kryer shume beteje politike per arritjen e ketij qellimi historik te shqiptareve ne Maqedoni.

Statusi i Tritan Shehut: 

Arritje historike ne Maqedoni.

Urimet me te mira shqiptareve aty, te gjithe qytetareve te atij shteti. Urime BDI e Ali Ahmetit, per rolin e tyre thelbesor ne kete proces me rendesi madhore edhe per Rajonin. Pa dyshim nje homazh i vecante sot i perket edhe Arber Xhaferrit.

Share: