Home KRYESORE Favore seksuale studentes në këmbim të notës, profesori: U keqkuptua…

Favore seksuale studentes në këmbim të notës, profesori: U keqkuptua…

Është rikthyer në vëmendjen e medias rasti i skandalit seksual të profesorit në universitetin e Kosovës, Rexhep Osmani, i cili kërkoi favore seksuale ndaj një studenteje, në këmbim të një note shkollore.

Kanë kaluar gati dy vite nga kjo ngjarje. Rektori i universitetit, Marian Dema, e pezulloi profesorin dhe lejoi drejtësinë që gjithçka të hetohej nga drejtësia.

Tashmë prokuroria e Kosovës ka ngritur aktakuzë për keqpërdorim të detyrës.

Osmani i kërkoi të resë favore seksuale në këmbim të notës.

Ajo lajmëroi bashkëshortin, i cili i shkoi në zyrë profesorit, për të sqaruar situatën. Debati vazhdoi edhe në oborr të shkollës, ku ishte e pranishme policia, ndërsa Osmani po mundohej të qetësonte bashkëshortin e studentes.

Vetë profesori ka mohuar se kishte ngacmuar seksualisht studenten. Ai ka thënë se vetëm e kishte përqafuar, por ajo e kishte keqkuptuar. Gjithçka u kthye sot në qendër të vëmendjes nga Televizioni 7.


360grade.al

Share: