Home KRYESORE Koha… nga Jorge Luis Borges

Koha… nga Jorge Luis Borges

Përktheu Elona Caslli

Koha është një lumë që më merr me vete,
por lumi jam unë.
Është një tigër që më përpin,
por tigri jam unë.
Është një zjarr që më tret,
por zjarri jam unë.
Bota, për fat të keq , është e vërtetë
dhe unë, për fat të keq, jam Borges.

Share: