Home KRYESORE Njihuni me miliarderët pa shkollë të mesme

Njihuni me miliarderët pa shkollë të mesme

Rrëfimet për miliarderët e suksesshëm janë më së shumti frymëzim për një numër të madh banorësh të planetit dhe derisa disa në Steve Jobs ose Bill Gates shohin modelin e tyre, ka një numër i madh i të pasurve që nuk kanë arritur të mbarojnë as shkollën e mesme.

Në vijim shikoni listën e miliarderëve botërorë, të cilët nuk patën sukses me arsim të lartë dhe diploma:

John D. Rockefeller

Henry Ford

Amancio Ortega

Kirk Kerkorian

François Pinault

Share: