Home KRYESORE Deputeti anestezist denoncon ministren e shendetesise qe shkel rregullat

Deputeti anestezist denoncon ministren e shendetesise qe shkel rregullat

Nga Tritan Shehu*

Nje foto paradoksale nga brenda “Bllokut Kirurgjikal” te spitalit te Librazhdit!

Ne Sallen e Operacionit krahas personelit me veshje sterile shihen edhe persona te tjere me veshjet e zakoneshme aty!

Aq me keq kur behet fjale per Ministrin perkates, deputete etj.

A e dine ata rregulloren shume strikte te Bllokut Operator, se aty mund te futesh vetem me veshjen perkatese te Salles?!

Dhe nga ky rregull askush dhe per asnje aresye nuk perjashtohet, qofte kjo edhe jashte procedurave kirurgjikale, nqs realisht kemi te bejme me nje Bllok Operator!

Per ilustrim po vendos me poshte edhe pjesen perkatese te Rregullores se Ministrise Shendetesise se Italise per keto raste.

  • ish minister shendetesie dhe anestezist ne profesion
Share: