Home Approccio Italo Albanese Autobuzi i Shijeve i Neranxit intrigon drejt nje bashkëpunimi kulinar midis Piemontes...

Autobuzi i Shijeve i Neranxit intrigon drejt nje bashkëpunimi kulinar midis Piemontes dhe Shqipërisë

Jo vetëm aeroplanët, edhe autobusët cojne drejt bashkëpunimeve të reja dhe strategjike.

Nga Alessandro Zorgniotti

Sfida e shijeve dhe ideve te N. Neranxi shkon në hapësira të reja.

Pas përfundimit me shume sukses si nga pikëpamje e një numri shume te madh te publikut te konsumatorëve, po ashtu edhe të operatorëve me pakicë e shumice dhe Medias, “Panairi Neranxi 2018” realizuar ne stabilimentin e kompanisë N. Neranxi – e cila përbehet nga shkolla ekskluzive Kulinarise dhe hotelerisë e po ashtu fabrikën e paketimi dhe ambalazheve – basti i cilësisë se kulturës dhe shijeve kulinare nga Nikollaq Neranxit nuk ndalet dhe shfaqet në bordi e një autobuzi shijesh fine dhe praktike, unik në llojin e vet tashme.

Një autobus kulinar që, nëpërmjet punës profesionale të chefs te rinj të tij, vajza e djem te rinj, të sjellë direkt në familje, ne plazhe apo ambiente te tjera turistike, kënaqësitë e shijes në të cilat produktet e cilësisë së lartë të zgjedhura nga vetë vete kompania N. Neranxi dhe qe janë ndër prodhuesit më të mirë dhe më prestigjioze evropiane dhe mbi të gjitha te markave italiane.

Shpërndarje e “ushqimit në rrugë” është pjesë e atyre “një mijë e një ideve për një shije”, me të cilën Nikollaq Neranxi sjell Shqipërinë me shpejtësi afër traditës më të mirë italiane dhe Piemontine, ne Rajonin e Veriperëndimit, i njohur në mbarë botën për ushqim dhe verë dhe ku bashkëpunimet me grupin e z. Nikollaq mund të arrihen edhe në bordin e tramvajit ose autobusit, pasi është në Piemonte, ku janë duke u zhvilluar shumë projekte bashkëpunimi me Shqipërinë (nga Via Michele dhe Pietro Ferrero në paktin e miqësisë midis Lezhës dhe Fossanos dhe së shpejti mes Shkodrës dhe Mondovit) – ka përuruar përvojat e para italiane të furnizimit me ushqime në transportin publik, si autobusët dhe tramvajet.

Thëne thjesht, pas forcimit të linjave ajrore midis Italisë se veriut me Shqipërinë, autobusët gjithashtu kontribuojnë dhe udhëtojnë për t’u lidhur, dy popujt në shije, dhe vecanerisht Piemonten dhe Shqipërine.

 

Share: