Home KRYESORE Paniku më i fundit që ka mbërthyer kryeministrin, shërbimet sekrete gjermane…

Paniku më i fundit që ka mbërthyer kryeministrin, shërbimet sekrete gjermane…

Para disa vitesh shërbimet gjermane zbuluan dhe drejtuan vetë policinë shqiptare drejt laboratorit të kokainës në Xibrakë.

“Çerdhja” laboratorike që prodhonte kokainë të pastër, që paketohej kryesisht drejt Gjermanisë, u çmontua. Pati arrestime dhe dënime.

Mirëpo prodhimi i kokainës në Shqipëri nuk është ndalur asnjëherë, në asnjë lloj qeverisjeje.

Edhe në këtë rast duket se ka ndodhur po kështu.

Mirëpo shërbimet sekrete gjermane antidrogë, kanë vendosur të mos i ndahen Shqipërisë dhe të bllokojnë rrugëtimin e kokainës made in Albania, drejt Gjermanisë federale.

Duke vendosur nën një presion të paparë qeverinë Rama…/360grade.al

Share: