Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Kortizon natyror: një ilaç homeopatik si Ribes Nigrum. (Rrush...

Sugjerimet e Shijes: Kortizon natyror: një ilaç homeopatik si Ribes Nigrum. (Rrush i Zi Frëng)

Kortizon natyrorë, është e njohur nga disa substanca natyrore, të cilat kanë aftësinë të stimulojnë të njëjtat efekte si medikamentet, duke mos sjellë pasoja negative në organizëm.

Psh. Kortizoni nuk duhet përdorur në rastet kur i sëmuri është me diabet pasi stimulon rritjen e glicemis, por si mund ta zgjidhim, fare leht me anë të kurave homeopatik: një nga aplikimet natyrale dhe të dobishme, të cilat përfaqësojnë një alternative si një kortizon natyral, këtë e efekt e gjejmë tek Ribes Nigrum, bëhet fjalë për një anti-inflamatorë natyral, vlerat e saj janë me të vërtet shumë të efektshme arrijnë të stimulojnë gjëndrat sureale, për lirimin e hormoneve të rëndësishme të cilat luftojnë inflamacionet.

Në rastet kur kemi problem me gojën, rinitet, ose alergjive, Ribes Nigrum paraqesin një zgjidhje të problemit, pasi ekzistojnë edhe studime të cilat vërtetojnë efektin e ribes nigrum kundër infeksioneve në organizëm.

Duke përdorur si zgjidhje ribes nigrum në vend të kortizonëve medicinale ju keni bër një zëvëndësim të efektshëm pasi ky kortizon natyral nuk të lejon të ketë efekte negative në organizëm si: shtimi në peshë, fryrje, hipertension, probleme gastrike, irritim lëkure, dermatit, rritje e rezikut te diabetit, të gjitha këto problem mund të evitohen duke ja besuar asaj që nëna natyrë na ka falur.

E gjeni tek dyqanet Neranxi ne forme fruti te fresket (i ruajtur ne ngrirje)

Share: