Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Mandarinat Kineze (Kum Quat)

Sugjerimet e Shijes: Mandarinat Kineze (Kum Quat)

Jane agrume te vogla qe gjithkush mund ti mbaje ne vazo ne ballkon. Jane te vetmet agrume qe mund te haen me gjithe lekure.

Mundesia e ngrenies me gjithe lekure lejon perdorimin e te gjithe terpeneve qe gjenden ne lekuren e agrumeve. Ato jane te rendesishme per shendetin e qarkullimit arteriovenoz.

Jane te mjaftueshme 5 mandarina kineze ne dite per te marre te njejtat vitamina te nje portokalli, si dhe molekulat qe i permban lekura.

Tek dyqanet Neranxi do te gjeni Gliko Kum Quati

Share: