Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: MULTIVITAMIN kompleks dhe efektet e saj

Sugjerimet e Shijes: MULTIVITAMIN kompleks dhe efektet e saj

Ideale kundër lodhjes kronike, anemisë, depresionit dhe imunitetit të dobët. Gjendet ne rrjetin e Dyqaneve Neranxi

MULTIVITAMINA + MINERALE A-Z (60 kapsula)
Kapsulat përmbajnë të gjitha vitaminat e mundshme dhe të gjitha mineralet dhe mikro-mineralet e nevojshme për jetën. Përmban vitaminat:A, C, D3, E, B1, B2, B3, B6, B12,Acidi folik, K1+ Mineralet: Kalcium, Magnez, Hekur, Zink, Baker, Selen, Mangan, Krom, Molibden. Kapsulat shërbejnë:

– për të shtuar rruazat e kuqe të gjakut (kundër anemisë),- për të rritur imunitetin – për të rritur fuqinë fizike dhe mendore

– për të shtuar masën muskulore dhe zvogëluar masën dhjamore në bark (kundër mbipeshës), – për të rritur koncetrimin, vëmendjen, logjikën, – për të larguar stresin, depresionin (e lehtë), dobësinë, ligështinë Kapsulat mund të merren edhe nga personat e shëndoshë (për kënaqësi, për të patur një jetë të shëndetshme)

Ndërsa edhe janë pothuajse të domosdoshme për personat që merren me sport, fitness, punë fizike, për personat e sëmurë, me stres, për ushtarët, policët, rojet e sigurisë, për personat që rrinë shumë pa gjumë, etj Përdorimi: 2 kapsula në ditë.

Kapsulat Multivitamin i gjeni në rrjetin e dyqaneve Neranxi.

Share: