Home KRYESORE Nard Ndoka ironizon Edi Ramen per shpifjet…

Nard Ndoka ironizon Edi Ramen per shpifjet…

🌈 Shpifjen nga e vërteta e ndan vetëm koha; të dënosh shpifjen, ke dënuar të vërtetën.
🔸 Kur shpifja, vendos precedent për të vërtetën.

Shpifjën më të madhe në politikën shqiptare, e ka thënë Sali Berisha; “avione me drogë fluturojnë dhe ulën në Divjakë”!😅

Kjo “shpifje”, meritonte një gjobë të madhe, të gjithë qeshën në fillim, por çfarë rezultoj në fund?

Që shpifja ishte plotësisht e vertetë.
Por ama u desh kohë e “fat”, që avioni të ngecte në rërë.😊

Ky është precedent, i vendosur tashmë; për qytetarët, politikën dhe drejtësinë.
Nuk ka departament socialistash, që të vendosë vijën mbi precedentin, e të vërtetën!

Share: