Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: Mana Goji – Mëngjes i pasur me gjithë vitaminat...

Sugjerimet e Shijes: Mana Goji – Mëngjes i pasur me gjithë vitaminat dhe antioksidantët

Këto mana 100% natyrale mund të ndihmojnë rritjen e sistemit imunitar, shikimin tuaj, dhe të mbrojne mëlçinë. Manat Goji përmbajnë 3 herë antioksidantë të shegës!

Përmbajnë 8 nga 9 amino acidet esenciale dhe kanë 18 amino acide në total. Përmbajnë më shumë vitaminë C se portokalli. Vitamina C është veçanërisht e dobishme në mbajtjen e një sistemi të shëndoshë imun dhe shëndetin kardiovaskular.

Janë gjithashtu shumë të larta në Vitamina A. Manaferrat Goji janë të shijshme përzierë në drithëra, në kos, në supat e ndryshme,në bërjen e një pije të shijshme apo një caji të ngrohtë. Në formën e tyre të thatë, manaferrat goji kanë një ëmbëlsi të butë dhe janë pak të athëta. Mund të riformohen në ujë të nxehtë. Kur kokrrat e kuqe goji riformohen, ato marrin një ëmbëlsi.

Tek dyqanet Neranxi gjeni Goji Berry, manin e kuq kinez me cilesine me te larte ne treg.

Share: