Home KRYESORE Myftiu i Shkodrës:Krimi e korrupsioni po ia ndryshojnë identitetin qytetit

Myftiu i Shkodrës:Krimi e korrupsioni po ia ndryshojnë identitetin qytetit

Komuniteti fetar në Shkodër reagon sërish për situatën kriminale pas vrasjes në mes të ditës dhe në mes të qytetit të Fatos Ferracakut dhe plagosjes së një personi tjetër.

Autorët u larguan me një motor të cilin e dogjën dhe ende nuk dihet asgjë për motivet e krimit.

“Sot kur Shkodra është zhytur nga një mjegullnaje e zezë, nga krimi, vjedhja, korrupsioni, përhapja e fajdeve, cenojnë identitetin tonë, kanë për qëllim të bëjnë ligjin e t’i ndryshojnë identitetin këtij qyteti, ne e kemi për borxh moral e kombëtar të kthehemi nga vlerat e besimit”, u shpreh Muhamed Sytari, Myfti i Shkodrës.

Ngjarja ka tronditur opinionin publik si dhe rendin dhe sigurinë në qytetin Shkodrës vetëm një ditë pasi në komisariatin e këtij qyteti ishte zëvendësministri Sandër Lleshaj.

Më herët mesazhe të ngjashme ka dhënë dhe komuniteti i krishterë ku në thelb ishte bashkëjetesa e mirë si dhe largimi nga veset që dëmtojnë shoqërinë si dhe ndalimin e vrasjes.

Share: