Home KRYESORE Ndikimet negative dhe pozitive të rrjeteve sociale

Ndikimet negative dhe pozitive të rrjeteve sociale

Në emisionin ‘Opinion’ po trajtohet një nga temat më aktuale në të gjithë botën, ndikimi i rrjeteve sociale.

Në një studim të publikuar gjatë emisionit për përdoruesit më të mëdhenj në Bashkimin Europian janë renditur disa avantazhe dhe disavantazhe që sjell përdorimi i rrjeteve sociale.

Disa avantazhe të rrjeteve sociale janë:

Komunikimi dhe shkëmbim informacioni

Punë në grupe edhe nga shtëpia

Shpërndarje të dhënash

Shërbim

Edukim

Disa disavantazhe të rrjeteve sociale:

Mungesë siguri

Varësi

Ekspozim i tepëruar

Humbja e realitetit./Opinion.al

Share: