Home KRYESORE Sugjerimet e Shijes: LIKERI FRAGOLI, NJË PASION QË NDIZET NGA FRUTAT

Sugjerimet e Shijes: LIKERI FRAGOLI, NJË PASION QË NDIZET NGA FRUTAT

I ëmbël, me aromë, i pasur me luleshtrydhe të egra pylli dhe me një përmbajtja alkooli vetëm 24 gradë. Fragoli ka lindur për të ndezur pasionin. Ai është ideal për kokteilet me fruta, për të shoqëruar aperitivët dhe pijet më me fantazi.

Perfekt për tu përzierë, Fragoli i dashuron kombinimet më origjinale, me Champagne dhe Spirit, por është i pa rezistueshëm kur përdoret mbi akullore ose frutat e freskëta. Sukses i garantuar edhe kur përdoret si shots-a në gota çokollate.

Ne kemi zgjedhur më të mirat e luleshtrydheve të egra: juve nuk ju mbetet tjetër veçse të shtoni pakëz fantazi.

Likerin Fragoli e gjeni në rrjetin e dyqaneve Neranxi.

Share: