Home KRYESORE ZBULO HISTORINE – NGA KOKRRA E KAKAOS TEK COKOLLATA

ZBULO HISTORINE – NGA KOKRRA E KAKAOS TEK COKOLLATA

Arti i BeanologyTM: përzgjedh vetëm varietetin më të mirë të kokrrave të kakaos.

Ne përziejmë kokrrat e kakaos me origjinë të ndryshme për të krijuar shijen ikonike të çokollatës më të mirë Belge.

Bëhet pjekja e kokrrave të plota, për të kapur gjithë shijen: kjo mënyre tradicionale zgjon gjithë aromat e mrekullueshme dhe shijen e tyre.

Bluarja e shumëfishtë në disa faza e kokrrave të kakaos për të krijuar likerin e çokollatës më të mirë fondente. Në fazat e para kokrrat bluhen në liker. Më pas, likeri rafinohet derisa përsosen në mënyrën më të përkryer.

Për një përvoje të mrekullueshme të shijes, ne përzgjedhim vetëm ingredientë cilësorë, të rritur dhe prodhuar në Belgjikë.

Duke i shtuar gjalpë kakao të pastër dhe pak vanilje, perfeksionon shijen dhe teksturën e çokollatës.

Mjeshtri ynë, e pjek çokollatën për orë të tëra, që të maturohet plotësisht shija. Kjo kohë është e domosdoshme për të ekuilibruar shijen e çokollatës tuaj.

Një paketim premium ruan shijen dhe cilesinë e çokollatës duke garantuar përpunueshmëri maksimale.

Produktet Callebaut i gjeni tek Kompania Neranxi për profesionistët, dhe në rrjetin e dyqaneve Neranxi për familjarët.

Share: